Droogtijdversneller zandcement dekvloer


De droogtijd van de cementdekvloer ofwel zandcementvloer kan het vervolg van het bouwproces vaak onnodig vertragen zodat de de woning, winkel of bedrijfspand soms wel tot weken later pas in gebruik kan worden genomen. Het is mogelijk om middels het toevoegen van een sneldroogtoepassing in de mortelspecie het droogproces te bespoedigen naar respectievelijk 4, 10 of 16 dagen. Het restvochtgehalte in de zandcementdekvloer is door het toevoegen van de sneldroogtoepassing na de gestelde termijn van 4, 10 of 16 dagen na realisatie lager dan de vereiste 2% (gemeten volgens de Carbid-Methode), zodat de vloer gereed is voor bedekking. Indien gewenst kan Berkers Vloerenbedrijf een onafhankelijk CM-meting na de realisatie van de cementdekvloer uit laten voeren.


Plan van aanpak sneldrogende zandcementdekvloer
Tijdens de realisatie van de zandcementdekvloer wordt de droogtijdversneller vermengt met de mortelspecie van de silo. Deze toevoeging van de droogtijdversneller zorgt voor de reductie van cementdekvloer. Daarnaast heeft de droogtijdversneller een plastificerende en stabiliserende werking. In de droogtijdversneller zit een ingebouwde wapening met vezels welke zorg draagt voor de vermindering van plastische krimpscheuren.Als de zandcementdekvloer onvoldoende droog is bij het aanbrengen van een gietvloer kunnen er o.a. blaasjes ontstaan in de gietvloer. Een gietvloer is uitstekend aan te brengen op een sneldrogende zandcementdekvloer.Kosten sneldrogende cementdekvloer
Het reduceren van de droogtijd van de cementdekvloer is relatief een duur systeem. De kosten zijn afhankelijk van gewenste droogtijdversneller d.w.z. reductie droogtijd naar 4, 10 of 16 dagen, vloeroppervlakte en de dikte van de cementdekvloer. Voor een prijsopgave en advies kunt u hier een offerte opvragen of telefonisch contact met ons opnemen, telefoonnummer 0499-476199.


Offerte aanvragen
Fotogalerij
Facebook   Instagram   Pinterest